Creatieve Revolte
home
portfolio
shop
info
contact
Home
portfolio
shop
0
info
contact

Design

Video

Animation

Webdesign

3D

info

Ik ben Philip Dirven van Creatieve Revolte. Ik help met het creëren en visueel versterken van de identiteit en gevoel van een merk, persoon, product, organisatie of bedrijf.

Ik help u eerst met het vergaren van zelfkennis wat dè fundering is van elk project. Daarna gebruiken we deze fundering om visuele concepten uit te werken. Waarna we tot een resultaat komen van u én Creatieve Revolte.

Ik werk voornamelijk mee aan projecten die maatschappelijk waarde toevoegen.
Ik maak me zorgen over fouten in het systeem en werk graag met anderen die daarvoor oplossingen bieden.

info

I'm Philip Dirven from Creative Revolte. I help to create and visually strengthen the identity and feeling of a brand, person, product, organization or company.

I will first help you to gain self-knowledge about the foundation of every project. We then use this foundation to develop visual concepts. After which we arrive at a result of you and Creative Revolte.

I mainly work on projects that add social value. I am concerned about errors in the system and enjoy working with others to provide solutions.

INFO

Ik ben Philip Dirven van Creatieve Revolte. Ik creëer en versterk visueel de identiteit en een gevoel van een merk, persoon, product, organisatie of bedrijf.

Ik verzet me tegen projecten waarbij het eindresultaat zonder inhoud tot stand komt. 'Gewoon mooi' of 'het moet verkopen' motiveren mij niet en maken de uitwerking er ook niet origineler en persoonlijker op. Daarnaast maakt mij dit slechts een uitvoerder en de opdrachtgever een consument.  

Ik vind het juist belangrijk om anderen te steunen in het vergaren van zelfkennis. Dit is dè fundering die de kaders vormen van elk origineel project. Zo is ons werk een resultaat van u én Creatieve Revolte.

Visuele Communicatie voor een Betere Wereld

Als specialist in visueel ontwerp gebruik ik mijn creativiteit om herkenbare en unieke content in de vorm van video, animatie en statische afbeeldingen te creëren. Samen treden we op als "oplossingsvindingrijken" om de perceptie van anderen te verbreden en hen te ondersteunen op het gebied van vrije informatie, decentrale en open source technologie. We bouwen aan een wereld waarin mensen keuzevrijheid en zeggenschap hebben over zoveel mogelijk diverse aspecten van hun leven.

De Kracht van Samenwerking

Wanneer we samenwerken, ontstaat er een conectie waarbij ik jouw intenties en motivaties leer kennen. We bundelen onze krachten en creëren samen een eindresultaat dat zowel jouw visie als de mijne vertegenwoordigt. In het visuele domein, met name in videocontent, werk ik met jou samen om een positieve invloed uit te oefenen op de perceptie en een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid of boodschap te creëren. 

Eigen projecten
Naast het werk voor opdrachtgevers, houd ik mij bezig met persoonlijke projecten waarin ik verhalen creëer die humor en vermaak centraal stellen. Mijn portfolio-pagina bevat voorbeelden van projecten die voortgekomen zijn uit succesvolle samenwerkingen met klanten.

Broederschap en Professionaliteit

Mijn werkwijze komt voort uit mijn focus op jouw identiteit en intenties, en mijn expertise in uiteenlopende disciplines. In onze samenwerking vinden we creatieve oplossingen door het combineren van statisch en dynamisch beeld en muziek.

Ontdek de kracht van een samenwerking waarin we samen werken aan een toekomst van succes, broederschap en welvaart.