Creatieve Revolte
home
portfolio
shop
info
contact
Home
portfolio
shop
0
info
contact

Design

Video

Animation

Webdesign

3D

info

Ik ben Philip Dirven van Creatieve Revolte. Ik help met het creëren en visueel versterken van de identiteit en gevoel van een merk, persoon, product, organisatie of bedrijf.

Ik help u eerst met het vergaren van zelfkennis wat dè fundering is van elk project. Daarna gebruiken we deze fundering om visuele concepten uit te werken. Waarna we tot een resultaat komen van u én Creatieve Revolte.

Ik werk voornamelijk mee aan projecten die maatschappelijk waarde toevoegen. Ik maak me zorgen over fouten in het systeem en werk graag met anderen die daarvoor oplossingen bieden.

info

I'm Philip Dirven from Creative Revolte. I help to create and visually strengthen the identity and feeling of a brand, person, product, organization or company.

I will first help you to gain self-knowledge about the foundation of every project. We then use this foundation to develop visual concepts. After which we arrive at a result of you and Creative Revolte.

I mainly work on projects that add social value. I am concerned about errors in the system and enjoy working with others to provide solutions.

INFO

Ik ben Philip Dirven van Creatieve Revolte. Ik creëer en versterk visueel de identiteit en een gevoel van een merk, persoon, product, organisatie of bedrijf.

Ik verzet me tegen projecten waarbij het eindresultaat zonder inhoud tot stand komt. 'Gewoon mooi' of 'het moet verkopen' motiveren mij niet en maken de uitwerking er ook niet origineler en persoonlijker op. Daarnaast maakt mij dit slechts een uitvoerder en de opdrachtgever een consument.  

Ik vind het juist belangrijk om anderen te steunen in het vergaren van zelfkennis. Dit is dè fundering die de kaders vormen van elk origineel project. Zo is ons werk een resultaat van u én Creatieve Revolte.

Het algemeen belang

Ik ben gespecialiseerd in het visueel versterken van vertrouwde en gepersonaliseerde content die uniek en herkenbaar is. Zeker wanneer u de wens hebt om oplossingen te bieden voor de onderbelichte problemen en in de wereld. Ik stimuleer graag anderen om hun verbeeldingskracht te gebruiken voor het algemeen belang en visuele inhoud te maken die het onbewuste van dienst is. Weg met de angst, stress en massa vorming, we zijn geen robots. Creatieve Revolte heeft een dienende visie waarbij iedereen onafhankelijk, inclusief, vrij en welvarend een gelukkig leven kan leiden met zeggenschap over eigen lichaam en geest.

'Ken Uzelve'

Ik neem meer ruimte voor het onderzoeken van de eerste fase van het proces, waarbij ik de opdrachtgever leer kennen en ik op deze manier de achterliggende intenties onderzoek. De focus op dit onderdeel komt voort uit mijn overtuiging dat een project een grotere meerwaarde heeft als het een resultaat is van de opdrachtgever én de vormgever samen. Ik vind het belangrijk om bij deze projecten anderen te steunen in het vergaren van zelfkennis en ga samen met hen op zoek naar zijn of haar bewuste motivatie voor deze uiting. Ik denk ook dat het sociale aspect van het creatieproces een zeer grote rol speelt. Hierbij ga ik als het ware op zoek naar een weerspiegeling van de persoonlijkheid of boodschap. 

Eigen projecten
Naast projecten die ik doe voor opdrachtgevers houd ik me ook bezig met persoonlijke projecten. Bij persoonlijke projecten maak ik zelf het verhaal en laat ik veel meer ruimte over voor het fictieve. Het draait vaak om de humor en het vermaak van het alledaagse leven. 'Het gewone' heel bijzonder en 'het vreemde' heel gewoon maken.

'Strijd voor originaliteit'

Mijn werkwijze met de bovengenoemde artistieke principes is uniek, aangezien deze tot unieke kaders leidt. Die kaders zijn gecreëerd vanuit de eerder genoemde fase waarbij de focus op de identiteit en de intenties van de opdrachtgever ligt. Door middel van deze kaders ben ik ook in staat om het eindresultaat van het project te meten. Op deze manier hebben zowel de opdrachtgever als ik zelf een aandeel in het project. Deze unieke samenwerking zal dan ook leiden tot een uniek eindresultaat.

Door te werken op het grensvlak van statisch- en dynamisch beeld en muziek ontstaan bij mij de meest creatieve oplossingen. Ik versterk de originele uiting door de combinatie van verschillende niches (zoals gifjes, DTP, 3D print) en mijn aangeleerde disciplines er overheen te leggen.